Van schuur naar woonschuur

Modderboel

De laatste graafwerkzaamheden zijn uitgevoerd door Jaap Hoekstra. De schuur is op diepte gebracht, klaar om de palen te slaan. Om de schuur heen is nu alles weg. De palen van het hek zijn eruit getrokken en de mesthoek is weggehaald. De betonplaten die daarvandaan kwamen worden later weer gebruikt als kopwanden voor de te graven sloot.

We zijn ook naar Ederveen gereden om klinkers uit te zoeken voor de wintertuin en de ‘binnen/buiten ruimte’. Dit ging niet zonder slag of stoot, want we bleken hele verschillende wensen te hebben. Maar we zijn er uitgekomen. De wintertuin krijgt antraciet ‘nieuwgebakken waalformaten’, en de rest ‘wildverband’. We leren toch elke dag weer nieuwe dingen…

IMG_3296 IMG_3300 IMG_3303Schermafbeelding 2013-02-10 om 09.35.50

Informatie

Dit bericht was geplaatst op februari 10, 2013 door in afbraak, Uncategorized en getagd als , .
%d bloggers liken dit: