Van schuur naar woonschuur

Aanvang bouw

27 februari. Samen met de dames architecten op weg naar Friesland, voor een bouwvergadering waar de laatste puntjes op de i gezet moeten worden en de definitieve opdracht voor de aannemer getekend moet worden. Eerst langs St Nicolaasga bij een vloerenbedrijf langs om naar de kleur te kijken voor de toekomstige betonnen vloer. Het is lastig kiezen tussen antraciet en licht beton. De vloerenman nam ons zelfs mee naar twee woonhuizen om het effect bij verschillende lichtval te laten zien, waarbij we iemand zo ongeveer uit zijn bed moesten bellen.

IMG_3519

Daarna naar de aannemer, waar we 3 uur in een klein kamertje de zuurstof hebben opgebruikt. Alles is klaar voor de start. Maandag worden de kopse kanten van de schuur gesloopt en de bouwkeet opgebouwd. Jan doet waarschijnlijk van nu af aan geen oog meer dicht, want het tempo wordt er flink ingezet.

IMG_3521

Het ulebord is Jan’s eerste klus. Hij gaat het maken in de werkplaats van de aannemer, dan kan hij vast weer wennen aan de geur van hout.

IMG_3524 IMG_3523

Informatie

Dit bericht is geplaatst op februari 28, 2013 door in opbouw, Uncategorized.
%d bloggers liken dit: