Van schuur naar woonschuur

De vaart zit erin

Afgelopen woensdag konden we eindelijk weer eens een kijkje nemen op de bouwplaats. We hadden wel met enige regelmaat foto’s toegestuurd gekregen, maar het is toch wel weer spannend om het met eigen ogen te zien. Om drie uur hadden we afgesproken met Hinne Bokma, de hoofdredacteur van de krant ‘Op e Skille’. Hij wilde een interview over het hoe en waarom van de schuur in Rien. We werden gefotografeerd voor de schuur, noncialant leunend tegen het hek, met op de achtergrond ons ‘landgoed’ šŸ™‚ Daarna naar Wommels voor een gesprek bij hem thuis. Hij keek ons enigszins bezorgd aan toen hij vroeg hoe we dachten dat het leven was in een dorp als je de stad gewend was… Het artikel is binnenkort ook op dit blog te lezen. Er is wel een kans dat het in het fries is.

Intussen werd er hard doorgewerkt, bij een snijdende wind, op de eerste dag van de lente. Alle palen zitten erin en de laatste hand werd gelegd aan het isoleren van de vloer met styrofoam.

Jan houdt zich bezig met het maken van stapels ingewikkelde bestellijsten van materiaal, en met hogere zaken zoals het ulebord.

DSCN0466 DSCN0468 DSCN0473 DSCN0477 DSCN0480 DSCN0484 DSCN0502

EĆ©n reactie op “De vaart zit erin

 1. visser7439
  maart 24, 2013

  Lieve Marise en Jan,

  De vaart zit er inderdaad volop in! Je ziet nu opeens, door jullie foto’s, wat een ruimte er is door het licht, dat door de ramen valt. Wat een energie om dit uit te voren en ook nog het gewone werk en… 30 april.

  Veel goede wensen en liefs, cromvis Op 23 mrt 2013, om 20:32 heeft Van schuur naar woonschuur het volgende geschreven:

  > >

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op maart 23, 2013 door in opbouw.
%d bloggers liken dit: