Van schuur naar woonschuur

De work out

In Rien begint de dag voor een aantal dorpsgenoten met een frisse duik in de Franekervaart. Aangezien mijn roeien er weer bij in was geschoten wilde ik daar wel aan meedoen. Om 11 uur vanochtend verzamelden we ons bij het huis op de brug, de oude herberg, om ons zo langzaam mogelijk te water te laten. Het was namelijk ijskoud! Zodra we een beetje bijgekomen waren van de schok vertrokken we westwaarts tegen een fikse wind in. Onder de brug door, langs de bootjes die aan de kade lagen, de vaart af naar de horizon. Het was wel heel leuk om met een blik op oneindig tussen rietkragen en weilanden met grazende koeien door te zwemmen. Na een kilometer werd er gedraaid en zwommen we met wind in de rug en stroom mee een stuk sneller weer terug. Een warme buitendouche, koffie en weer opgefrist aan het werk in de schuur waar we weer een stuk muur moesten betimmeren.

koud! onder de brug door wel koud het dorp door op weg naar de horizon koffie bij Alien na het zwemmen al een heel ander gezicht IMG_0676 op de helft

Informatie

Dit bericht is geplaatst op augustus 18, 2013 door in Uncategorized.
%d bloggers liken dit: