Van schuur naar woonschuur

Dorpsbbq

Al zolang men zich kan heugen is er een keer per jaar een dorpsbarbeque. De dag begon, na 2 maanden onafgebroken zon, regenachtig. Heerlijk voor alles wat groeit en bloeit, want er vallen al dikke scheuren in de aarde van de droogte. Toch een ietwat slechte timing voor een buitenfeestje. Maar het mocht de pret absoluut niet drukken. Er werden op de kade 2 grote overkappingen opgebouwd en nog wat parasols neergezet en de pret kon beginnen. Iedereen nam vlees en drank mee en salades waren gemaakt door de organisatie. Het was weer een feestje. De wijn vloeide en er werd geanimeerd gekletst. Er was zelfs een tombola, waar Jan zowaar de hoofdprijs won. Niet netjes voor iemand die er voor het eerst is, maar wat doe je eraan… Later op de avond werd er ‘spijkers geslagen’. In een dikke boomstam, die de nodige rondes al mee was gegaan, werd een cirkel spijkers gezet die we om de beurt een klap moesten verkopen. Jan won dit keer niet de hoofdprijs want hij sloeg consequent mis. Nu maar hopen dat iedereen nog gelooft dat hij echt in zijn eentje die schuur af kan bouwen…

IMG_5458 IMG_5451 IMG_5450 IMG_5449 IMG_5446 IMG_5445 IMG_5444 IMG_5442 IMG_5440 IMG_5437 IMG_5436 IMG_5435 IMG_5434

Eén reactie op “Dorpsbbq

  1. Josy Wasterval
    september 9, 2013

    Nou, wat een feest nou toch weer! Rien zit vol met verrasingen! Party animals! Xx Jose

    Sent from my iPhone

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op september 9, 2013 door in rien.
%d bloggers liken dit: