Van schuur naar woonschuur

Lente

Het was het mooiste lenteweekend ooit. Alle planten en bomen vertonen knoppen en soms zelfs kleine blaadjes. De narcissen stralen en de krokussen zijn al weer bijna uitgebloeid. En de paardebak…wie weet, er zijn wel blaadjes en nondescripte groeiseltjes te zien. De eerste hommel en vlinder zijn gesignaleerd en de vogels kletsen ruim bij. Wat een feest.

Overal zijn ineens eendekorven geplaatst en Jan Boonstra drukte ons op het hart het ook snel te doen want de eenden zijn op huizenjacht. Met hulp van Thomas staan er nu twee nog leegstaande woningen in onze sloot.

Het atelier is geheel goedgekeurd. Met de deuren open en de zonwering dicht is het goed toeven. Heerlijk kliederen met gips. In het zicht van iedereen die de hond uitlaat of langsfietst, dus regelmatig aanloop van nieuwsgierige dorpsgenoten.

Marcus kwam vorige week een weekje uit engeland over om te helpen de houtbewerkingsmachines aan de gang te krijgen. Van dien af aan stijgt de schuur bij tijd en wijlen op als de zaag en de afzuiging aangaan en zitten er drie poezen met hun oortjes in de nek.

 

IMG_6923 IMG_6916 IMG_6917 IMG_6914 IMG_6910 IMG_6947 IMG_6948 IMG_6946

 

 

2 reacties op “Lente

 1. henk de Wildt
  maart 12, 2014

  Vanuit met zon overgoten Russian River gebied blijf ik jullie volgen. Hier zijn de mimosa bomen bijna uitgebloeid. Maar de camelia’s zijn prachtig. Alles is hier nu groen, de wijngaarden geel met mosterdplantjes tussen de wijn ranken. Maar is toch minder dan Hollandse lentes. Die komen van niets tot een prachtig nieuw begin. Geniet van je tuin!
  henk

 2. Josy
  maart 10, 2014

  Oh wat spannend allemaal! En wat ben jij aan het gipsen.. Het lijkt wel een hele grote kip zonder kop! Ziet er allemaal weer erg leuk uit, laat de eenden maar komen! We bellen nog wel, liefs voor twee van jose

  Sent from my iPad

  >

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op maart 10, 2014 door in opbouw, rien.
%d bloggers liken dit: