Van schuur naar woonschuur

Presentatie aan Rien 2012

7 Juli was het eindelijk zover dat we onze plannen aan Rien konden presenteren. We hadden er de jaarlijkse feestdag voor uitgekozen. Om 4 uur zouden de festiviteiten beginnen met een viswedstrijd, gevolgd door de palingrokerij en muziek. Daaraan voorafgaand stonden wij voor de schuur met maquette, tekeningen en iets te drinken voor wie wilde. Onze nieuwe buurjongen had uitnodigingen bij iedereen in de bus gedaan.

Om 2 uur precies stonden er 3 directe buren op de stoep al heel snel gevolgd door een substantieel deel van het dorp. Allemaal erg aardige mensen die ons hartelijk welkom heetten in hun dorp. Het was hartverwarmend! De zon scheen volop en ons humeur ook. Om half 5 was de laatste geweest en verplaatsten we ons naar de ijsbaan van Rien waar het feest plaatsvond. We hebben nog een uur of 2 nagepraat met deze en gene en zijn toen moe maar gelukkig gaan eten in Easterlittens. We overnachtten in Itens in de B&B.

Image

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juli 8, 2012 door in Uncategorized.
%d bloggers liken dit: