Van schuur naar woonschuur

Dag van de bouw

Zaterdag 1 juni, Dag van de bouw. Iedereen had de afgelopen week nog een tandje erbij gezet om nog zo veel mogelijk klaar te hebben voor die dag. Vrijdag werd de glaspui er nog ingezet, Bootsma ruimde alles op, zette er wat tafels in, hing foto’s en tekeningen op en maakte er een gezellige boel van. Er stond zelfs een opblaaskasteel voor de kinderen in het weiland.

We waren diep onder de indruk van alle vorderingen. De kozijnen waren klaar, de kas zat erin inclusief zonwering, en zelfs de houtconstruktie voor de logeerkamer stond er al en was bereikbaar door een heuse (nood)trap met leuningen. Er kwam een gestage stroom mensen langs (110) en het was een geanimeerde sfeer. Om 4 uur was het afgelopen en nog geen half uur later stonden Jan en Marcus  weer in de startblokken om verder te gaan met de betimmering.

De volgende dag was het eindelijk mooi weer, en konden we ervaren hoe snel de zon de schuur kon opwarmen. Marcus en Jan stortten zich weer op de pui en ik kon een begin maken met het in de olie zetten van alle kozijnen.

IMG_4475   IMG_4501IMG_4499  IMG_4493 IMG_4487 IMG_4506 IMG_4508 IMG_4510 IMG_4502

2 reacties op “Dag van de bouw

 1. Elly
  juni 3, 2013

  Leave Marise en Jan,

  Wat hearlik dat jimme de wyn maaie hawwe in dit grootse projekt! Het sjocht der wier prachtich uit.

  Leave groetnis fan Elly

  • knegtmans
   juni 3, 2013

   Tjee, je kan al meer fries dan ik. Tijd dat je eens langskomt :-))

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 2, 2013 door in Uncategorized.
%d bloggers liken dit: