Van schuur naar woonschuur

Onze bouwvak…

Een maand vakantie in Friesland, maar wel een BOUWvakantie. Iedere dag om 7 uur op, ontbijt en snel naar de bouwplaats. Over het algemeen zijn we niet de eersten. We zijn begonnen met het isoleren van het woonvolume. Dat is geen sinecure, want er zijn wel 5 stadia die we moeten doorlopen. Eerst de bodem voorzien van een isolerende schuim, vastgezet met pur, dan dampremmende folie, horizontale latten er tegen aan, islolatie, weer latten, zwarte folie en tot slot aftimmeren met larix. We hebben pas de eerste twee achter de rug. Maar we krijgen  zo langzamerhand de slag te pakken.

IMG_0489

IMG_4601

De vloerverwarming ligt er helemaal in, evenals de elektra, Ziggo, enzofoorts. Als je op het dak van het woonvolume kijkt ligt er een woud van leidingen en afzuigbuizen. Ook dat moet straks helemaal door ons geisoleerd worden.IMG_0491

IMG_0487

Eén reactie op “Onze bouwvak…

  1. Els
    juni 23, 2013

    R.E.S.P.E.C.T.

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 23, 2013 door in opbouw, Uncategorized.
%d bloggers liken dit: