Van schuur naar woonschuur

Zomer of winter??

Zinderend warm en bladstil tot en met horizontale slagregens bij een temperatuur van 11 graden. We hebben alles gezien de afgelopen week. Zaterdag zaten we tot laat met wijn, kaas en worst aan het water in het gras, en nog geen twee dagen later moesten we in allerijl een sloot graven om het kolkende   water van de heftige buien het weiland in te helpen stromen in plaats van naar binnen…

IMG_4581

 IMG_4592

Eén reactie op “Zomer of winter??

  1. Elly
    juni 24, 2013

    Het lijkt wel het programma “Ik vertrek” waar dit soort rampen ook altijd voorbijkomen. Mijn favoriete programma op Uitzending gemist, als ik helemaal down en out ben. Maar het komt altijd weer goed.
    Heel veel werkplezier in jullie aankomende “Stable-Castle”. Ik duim voor mooi weer, niet te heet.

    Lieve groet van Elly

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 23, 2013 door in Uncategorized.
%d bloggers liken dit: