Van schuur naar woonschuur

Dijkdoorbraak

Eind van een zonovergoten dag. Op de valreep hadden we bedacht dat we van de palen die uit de paardenbak waren gekomen een steiger konden maken. Wij deden het meetwerk en Rispens drukte ze in de grond voor de dijk doorgestoken zou worden. En toen was het zover! Rienk nam een ‘hap’ uit de laatste strook land tussen de sloot en ons vers gegraven kanaal. Barbara en Rutger waren er toevallig en de buren kwamen aangerend. Eerst een piepklein straaltje en toen stroomde het water enthousiast binnen. Het was een feest! De kinderen van Anne en Ronald sprongen spontaan in het water. Nico Hoekstra zei tegen Jan dat hij ter ere van deze gebeurtenis toch wel het water in moest, maar Jan leek niet al te toeschietelijk. Als Nico erin ging zou Jan er ook in gaan.. Aldus gebeurde. Nico sprong met al zijn kleren aan in het water en Jan kon niet achterblijven. Ze moesten er ook nog lang in blijven want zolang het water niet op diepte was konden ze niet tegen de glibberige kant omhoog komen. Een mijlpaal šŸ™‚

IMG_4786 IMG_4792 IMG_4794 IMG_4793

IMG_4800 IMG_4802 IMG_4809 IMG_4811 IMG_4814 IMG_4821 IMG_4823

2 reacties op “Dijkdoorbraak

 1. Weeber architecten
  juli 12, 2013

  Helemaal geweldig, ziet er fantastisch uit!

 2. Josy
  juli 11, 2013

  Oh, wat geweldig!! Ik zou er ook in gesprongen zijn! En, is het breed genoeg om in te roeien ? Jullie zijn de helden van de neighborhood, wordt jan als burgemeester gekozen. En laat nu het gras maar groeien… Champagne op afstand en liefs! Xx jose

  Sent from my iPad

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juli 11, 2013 door in Uncategorized.
%d bloggers liken dit: