Van schuur naar woonschuur

Groei en bloei

De moestuin heeft na ons goede voorbeeld een enorme spurt gemaakt. Er is flink gezaaid en geplant en na het heerlijke paasweekend staat alles er fris en vrolijk bij. Bijna alle bedden zijn gevuld op een na. Broccoli, bloemkool, rode kool, snijbiet, artichoc, rabarber, sla, aubergine, allerlei kruiden en nog veel meer. De compostbakken zijn klaar en Jan is bezig om de gereedschapschuur te bouwen.
De omgeving houdt ons scherp in de gaten. Waarschijnlijk heeft iedereen het interview in de Diggelfjoer gelezen over ons project. Je kunt niet in de moestuin zijn zonder praatjes te maken met een ieder die langskomt en de opgestoken duimen zijn niet van de lucht.

De gereedschapkast in aanbouw

De compostbakken

Jan helpt ook een handje mee in de tuin

De haag is goed gelukt

De uien

Eén reactie op “Groei en bloei

  1. pontsteiger
    april 24, 2019

    Ai ai, wat wordt ’t weer mooi! Dat wordt veel verse groenten eten deze zomer :))

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op april 24, 2019 door in moestuin, rien, tuin, Uncategorized.
%d bloggers liken dit: