Van schuur naar woonschuur

Stress…

Jan heeft het ineens druk. Hij moet vanalles klaar hebben om te kunnen beginnen met het betimmeren van de buitenkant, voor Marcus uit Engeland komt om hem te helpen met deze ‘monsterklus’. Het hout is afgeleverd, en de afkortzaag kan bijna geinstalleerd worden. Komende week worden alle dakplaten erop gelegd met een hoogwerker en dat is ook het moment dat de uilenborden moeten worden bevestigd, en die zijn nog niet helemaal klaar… Van alles om ’s nacht van wakker te schrikken!

1 juni is het de dag van de bouw. Dan zijn we al weer een stuk verder!

IMG_4195 IMG_4194 afkort2  hout 2 IMG_4342

Eén reactie op “Stress…

  1. roelof
    mei 20, 2013

    Restig bliuwe Jan.. it komt wol klear (vrij vertaald: rustig blijven Jan..het komt wel goed).

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op mei 18, 2013 door in opbouw en getagd als , .
%d bloggers liken dit: